men men
opiekun opiekun
women women
Seni

A SENI inkontinencia védőeszközök vizelet- és széklet-inkontinenciával érintettek millióinak bizalmát élvezik világszerte.

Az inkontinenciával érintettek és a tartósan ápolásra szorulók számára kiváló minőségű nedvszívó termékeket és bőrápolási megoldásokat biztosítva.

Olyan hazai és nemzetközi projekteken dolgozunk, melyek elsődleges célja az edukáció az inkontinencia és az otthonápolás terén.
Inkontinencia esetén, különböző betegségek következményeképpen megváltozhatnak mindennapi tisztálkodási szokásaink, ami hatással van bőrünk állapotára. A SENI CARE bőrápoló termékek gyengéden tisztítják, hatékonyan regenerálják és védik a bőrt. A megfelelő lépéseket betartva, a SENI CARE bőrápolókat használva a bőr egészsége fenntartható.

elemzés

Ha bizonytalan abban, melyik nedvszívó terméket válassza, fizikai állapotának és a vizelettartási zavar szintjének meghatározásához, vezessen vizelési naplót.

Válaszoljon három egyszerű kérdésre, és a válaszok kiértékelésével megismerheti a szükséges terméket.

elemzés

otthonápolás

Amikor egy közeli hozzátartozónk tartós ápolásra szorul, felmerül az otthonápolás, a gondozás mikéntjének kérdése. A kialakult helyzet az egész család életét megnehezítheti.

Tudjon meg többet az otthonápolásról, a vizelettartási nehézségek modern megoldásairól, és a megfelelő bőrápolásról.

tovább

ápolóknak

Egyik legfontosabb kérdés az ápolók és ápoltjaik motiváltsága.

Segíteni szeretnénk a vizelettartás nehézségével érintettek ápolását. Az ápolásra szorulók számára mindenekelőtt keressük meg azt az inkontinencia terméket, ami a gondozásukat is leginkább támogatja.

tovább