SENI LADY inkontinencia betét vs. egészségügyi betétek

Miért a SENI LADY?

Miért hatékonyabb megoldás az inkontinencia betét választása vizelet-inkontinencia esetén? Az egészségügyi betétek fedőrétege és laza szerkezete a viszkózus, sűrűbb állagú folyadék (folyás, vérzés) felfogására alkalmas. A higiénia fenntartáshoz napi többszöri csere szükéges. Akaratlan vizeletszivárgás esetén a híg folyadék (vizelet) gyors elvezetésére kifejlesztett terméket válasszon, ami nem nedvesedik vissza, és speciális szagsemlegesítő rendszere megköti a szagokat. 

Ismerje meg, mi a különbség a hagyományos egészségügyi betétek és a SENI LADY inkontinencia betét között:
paraméterek
egészségügyi betétek
SENI LADY inkontinencia betétek
szag Nem véd a kellemetlen szagok ellen.

Különleges Odour Stop tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

frisesség Az alacsony nedvszívó kapacitásának köszönhetően gyakori cserét igényel. Nagy nedvszívó kapacitásjellemzi, akár négyszer nagyobb, mint egy hagyományos egészségügyi betété. Órákon át segít frissnek, száraznak maradni.

illeszkedés 

A nedvszívó mag csomósodhat és a betét deformálódhat, miután vizelettel érintkezik. Anatómiai formájának köszönhetően jól illeszkedik a testhez, még azt követően is, hogy a nedvszívó mag benedvesedett.
nedvesség-elvezetés gyorsasága és hatékonysága = szárazság érzet A kezdeti nedvszívás gyors. De a nedvesség nyomás hatására visszaszivárog. A nedvszívás csak azokon a helyeken megy végbe, ahol a vizelet a betéttel találkozik. A felszín nedves maradhat és tapintása kellemetlen. A nedvesség elvezetődik a betét felszínéről a nedvszívó magba a speciális EDS rétegnek köszönhetően. A nedvszívás gyors és a nedvesség nem szivárog vissza, nyomás hatására sem, így a betét felülete száraz marad.
bőr biztonsága Nagyobb a bőrirritáció kockázata az állandó nedvesség miatt.
  • Légáteresztő külső borítással rendelkezik, amely engedi a bőrt szellőzni, így csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát.
  • Nem tartalmaz allergizáló latexet.
kiegészítő védelem

 -

 

  • Az oldalsó védőgátak megakadályozzák az oldalirányú szivárgást.
  • A széles ragasztófelület segítségével biztonságosan rögzíthető a fehérneműbe, nem gyűrődik és nem mozdul el a helyéről.