A Seni márka

A Seni termékek a világ több mint 50 országában kaphatóak. Prémium kategóriájú termékeket ajánlunk, de az is a célunk, hogy az ellátásra szoruló emberek és gondozóik életét megkönnyítsük. Számos országban teszünk/indítunk arra kezdeményezést, hogy vevőink életminőségét javítsuk, ugyanakkor képezzük a társadalmat az inkontinenciával és más egészséggel kapcsolatos témában.

Alább található egy rövid összefoglaló a tevékenységünkről:

Tartós Ápolási Konferencia

1998 óta szervezzük meg a nemzetközi tartós ápolási konferenciát, amely torúni Hosszú Távú Ápolási Napok néven vált ismertté. A rendezvény keretében rendezzük meg a Nemzetközi Tartós Ápolási Konferenciát ápolási intézmények vezetői számára, illetve a Szimpóziumot, kórházi dolgozók számára. Ez az egyedüli tudományos rendezvény Lengyelországban, amelyet a hosszú távú ápolásnak szentelnek közel 1000 résztevővel Európa minden részéről. Ezek az emberek szakmájuk vezető képviselői, akik nagy erőfeszítést tesznek annak érdekében, hogy a társadalom és a kormány felismerje mennyire fontos a tartós ápolás fejlesztése a világon, különösen az öregedő társadalmak jelenségének a tükrében. Ezeknek az embereknek köszönhetően több szó esik a professzionális segítségnyújtásról a rászorultak részére. A szakértői találkozón való részvétel lehetőséget nyújt a tapasztalatcserére, a tartós ápolási modellek valamint Európa különböző országaiban jelen lévő szabványok megvitatására. Lehetőség nyílik a minták nyomon követésére és a megoldások alkalmazására, amelyek poziztív hatással lesznek az intézmények számára szerte Európában. A Tartós Ápolási Napok minden év szeptemberében kerülnek megrendezésre Torúnban.

Azok, akiket érdekel a Tartós Ápolási Konferencián való részvétel, látogassák meg weblapunkat: www.tdod.pl

SENI KUPA

2000 óta aktívan támogatjuk az „Dom Pod Sloncem – „Otthon a nap alatt” tartós ápolást és szociális támogatást nyújtó szervezetet a Seni Kupa megszervezésében. A rendezvény Nemzetközi Futball Kupa Fogyatékkal Élők számára. A Liga tagjának lenni és sikert elérni a focipályán növeli a résztvevők önbecsülését és tehetségükbe vetett hitet. Kiszabadulnak ezáltal a napi rutinból, hiszen a torna során egyéb rendezvényeken is részt vesznek-művészeti események, disco stb. Lehetőség nyílik arra is, hogy barátokat szerezzenek, akik hasonló fogyatékossággal élnek, tehát tökéletesen megértik Őket.

Ezen kívül a SENI KUPA segít leküzdeni számos korlátot különböző társadalmi csoportok között:

  • nyelvi akadályokat - mivel számos különböző országokból vesznek részt csapatok a tornán
  • nemi különbségeket – minbdkét nem képviselői részt vehetnek a tornán
  • korkülönbséget – nincs életkorhoz kötve a fociban való részvétel
  • fogyatékosság-beli akadályokat – valamennyi résztvevő különféle fogyatékossággal, betegséggel és a tény ellenére bebizonyítják, hogy fogyatékosságuk nem akadályozza Őket abban, hogy szenvedélyüket valóra váltsák.


Még több információt a Seni Kupáról itt talál: www.senicup.pl