Bőrápolás SENI CARE termékekkel

Akik az akaratlan vizeletvesztés tüneteit megélik, szükséges változtatniuk mindennapi tisztálkodási szokásaikon. A bőr ápolása során arra kell törekedni, hogy védjük a bőrt az irritatív tényezőktől. 

Miért használja a Seni Care bőrápolókat?

- A SENI CARE termékek formulája gyors javulást hoz, ha extrém száraz vagy elvékonyodott bőrfelületen használjuk.

- A SENI CARE termékek alkalmazásával a bőr ellenállóvá válik az irritációval szemben.

- A különös odafigyeléssel válogatott aktív hatóanyagoknak és a fejlett technológiának köszönhetően a SENI CARE termékek nagyon érzékeny bőr esetén is alkalmazhatók.

 

Gyengéd tisztítás:
    • Ahhoz, hogy elkerüljük a bőrirritációt, a mindennapi bőrápolást szappanmentes készítményekkel érdemes végezni. A SENI CARE termékek bőrbarát pH-val rendelkeznek, stabilizálják a bőr védőrétegét, felfrissítik a bőrt. A bőr mindennapos tisztítását fekvőbetegek esetén végezzük víz használata nélkül alkalmazható mosdatókrémmel, fürdetőhabbal, habsamponnal, melyek segítik megoldani az ágyban fekvő betegek testlemosását. 

 

Regenerálás és aktiválás:
  • A bőr mindennapos tisztításán túl az érzékeny és irritált bőrnek szüksége van olyan ápolásra, amely elősegíti a hámréteg regenerálódását, élénkíti a vér mikrocirkulációját és enyhülést hoz.

    A SENI CARE UREA készítmények megfelelően hidratálják a bőrt, helyreállítják annak természetes vízmegtartó képességét, segítik a regenerációt. Már egyetlen használat után érezhető az urea-tartalmú termékek kitűnő hidratáló hatása.

Hatékony bőrvédelem:
  • Ha a bőrt fokozottan érik nedves környezeti hatások - fekvőbetegeknél, inkontinenciával érintetteknél ez különösen jellemző -, gyakori jelenség a bőrfelszín kipirosodása, irritáltsága. Ezek a tünetek akár fertőzésekhez is vezethetnek. Ezért fontos olyan bőrvédő ápolószerek alkalmazása, melyek hatékony összetevőik révén biztosítják a bőr megfelelő védelmét és megelőzik a gyulladások kialakulását. A cink-oxid és az arginin tartalmú védőkrémek használata javasolt a pelenkával fedett bőrfelületeken, minden pelenkacsere alkalmával.