San Seni és Seni V

Figyelem: Annak érdekében, hogy az anatómiai betétet megfelelően helyezze fel Netz rögzítőnadrágot kell használnia a szükséges méretben.

Az anatómiai betétet használkat előtt aktiválni kell.

A termék felhelyezése álló személyre – önállóan vagy ápolói segítséggel

san_seni_stojka.jpg

Húzza le a rögzítőnadrágot combközépig. Helyezze az aktivált anatómiai betétet a lábak közé, a nedvszívó oldallal felfelé. Ne feledje, hogy a betét szélesebb része a háta és a keskenyebb az eleje.

Figyelmeztetés ápolók számára: Rögzítheti a betétet előlről vagy hátulról - válassza azt a megoldást, amely kényelmesebb az adott szituációban és nem erőlteti meg az Ön hátát. Győződjön meg róla, hogy a gondozott személynek van mire támaszkodnia – ez lehet szekrény vagy mosdó is. A gondozott személy segíthet a pelenka felhelyezésében úgy, hogy azt elől, a hasi részen megtartja.

Igazítsa meg az anatómiai betétet előlről és hátulról is, győződjön meg arról, hogy kellően szorosan illeszkedik a testre. Győződjön meg arról is, hogy a betét a lágyék részen jól illeszkedik. Húzza fel a rögzítőnadrágot úgy, hogy közben a betét a helyén maradjon.

Figyelmeztetés ápolók számára: Bizonyosodjon meg róla, hogy a nedvesség indikátor párhuzamos a gerinc vonalával.

Miután felhúzta a rögzítőnadrágot igazítsa meg az anatómiai betétet és győződjön meg arról, hogy megfelelően illeszkedik és arról, hogy a szélek nem hajlanak befelé. Tekerje össze a használt inkontinencia betétet és helyezze a szemetesbe. Ne dobja a vécébe.

A termék felhelyezése fekvő személyre

Álljon az ágy végéhez és engedje le a rögzítőnadrágot comközépig. Az egyik lábat térdben hajlítsa be.

Figyelem: ha Ön a beteg jobb oldalánál áll, akkor a bal lábat, ha a beteg bal oldalán áll, akkor a jobb lábat hajlítsa be.

Fordítsa a beteget az oldalára és a higiéniai ellátást követően az aktivált betétet helyezze a lábak közé a nedvszívó oldallal felfelé.

Figyelem: A betét szélesebb része a háta, a keskenyebb pedig az eleje. Rögzítheti a betétet előlről vagy hátulról- válassza azt a megoldást, amely kényelmesebb az adott szituációban és nem erőlteti meg az Ön hátát.

Hajtsa szét az anatómiai betétet hátsó részét és győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik.Bizonyosodjon meg róla, hogy a nedvesség indikátor párhuzamos a gerinc vonalával. Húzza fel a rögzítőnadrágot hátulról. Húzza előre az anatómiai betét elülső részét és helyezze a lágyékra. A beteget fordítsa a hátára és húzza fel a rögzítőnadrágot úgy, hogy a beteget kicsit megemeli az oldalánál. Tekerje össze a használt inkontinencia betétet és helyezze a szemetesbe. Ne dobja a vécébe.